Skip to content
Raamdecoratie badkamer

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel in ieder interieur. Het ziet er niet alleen stijlvol uit en maakt de ruimte compleet, het is ook heel functioneel. Het zorgt bijvoorbeeld voor de juiste lichtinval, privacy, maar heeft ook een isolerende functie. Welke raamdecoratie is geschikt om te gebruiken in de badkamer? Wij hebben drie opties geselecteerd, namelijk: horizontale jaloezieën, shutters en Duette® gordijnen.

Optie #1: Horizontale jaloezieën

Strak, tijdloos, stijl en praktisch. Dat zijn horizontale jaloezieën. Een groot pluspunt van horizontale jaloezieën is de isolerende factor. Daarnaast kunt u op een makkelijke wijze en lichtinval en privacy bepalen met de horizontale jaloezieën. Hierdoor zijn ze vrijwel onmisbaar in de badkamer. Voor de horizontale jaloezieën bij Meijvogel Hout beschikbaar heeft u keuze uit allerlei materialen, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u de horizontale jaloezieën helemaal passend maken bij het interieur van uw badkamer.

Optie #2: Shutters

Naast horizontale jaloezieën zijn ook shutters een optie qua raamdecoratie voor in uw badkamer. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand bedient. Wanneer u de luiken helemaal opent, komt elk straaltje zonlicht binnen. Voor subtiele lichteffecten laat u de luiken dicht en zet u de lamellen in de gewenste stand. Zo heeft u ook de mogelijkheid om volledige privacy te creëren. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Door het gemakkelijke onderhoud, zijn shutters ideaal als raamdecoratie in de badkamer.

Optie #3: Duette® gordijnen

U zult het waarschijnlijk niet denken, maar ook Duette® gordijnen zijn een optie als uw badkamer goed geventileerd is. Duette® gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwen wanneer deze wordt opgetrokken. Het zijaanzicht geeft het beeld van een honingraatstructuur waar de koorden/touwtjes door heen lopen. De koorden lopen onzichtbaar door de stof, wat zorgt voor een strak model en een nog betere lichtbeheersing. Door de dubbele stoflaag hebben de Duette® gordijnen een unieke isolerende eigenschap. Perfect voor raamdecoratie in uw badkamer!

Raamdecoratie van Meijvogel Hout

Onze raamdecoratie collectie is groot waardoor er voor iedere stijl en ieder interieur een passende optie te vinden is. Naast de genoemde mogelijkheden voor raamdecoratie, hebben wij ook rolgordijnen, vouwgordijnen en overgordijnen in onze raamdecoratie collectie. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak met u in en voorzien u van passend advies voor uw raamdecoratie.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });