Skip to content

Er zijn verschillende manieren om uw woning tegen een inbraak te beveiligen. In ons assortiment inbraakbeveiliging hebben wij diverse opties die u daarbij kunnen helpen. Eén daarvan is het kiezen voor gecertificeerde buitendeuren. Benieuwd waarom? Dat hebben wij voor u op een rijtje gezet!

Buitendeuren voor uw woning

Buitendeuren zijn essentieel en kunnen variëren van een voordeur tot terrasdeur en achterdeur. Een buitendeur is als het ware het visitekaartje van uw woning. Dit is een van de eerste dingen die opvalt aan de buitenkant van uw huis. U wilt niet alleen dat deze er mooi uitzien, maar ook dat de inbrekers buiten uw woning blijven. Daarom hebben wij diverse gecertificeerde buitendeuren in ons assortiment. Deze beschikken over: PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen.

Maatwerk buitendeuren

Als er wordt gedacht aan een gecertificeerde buitendeur, wordt vaak gedacht dat deze heel standaard zijn. Echter, dat is niet zo. Deze buitendeuren zijn juist helemaal op maat te maken. Daarom komen wij de deur voor plaatsing heel nauwkeurig bij u inmeten. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar op gelet moet worden, zodat wij de plaatsing zonder problemen kunnen uitvoeren.

Veilig hang- en sluitwerk

Bij een gecertificeerde deur maakt het hang- en sluitwerk de deur helemaal af. Daarnaast kan een cilinder niet ontbreken. Wij raden het aan om voor de cilinder te kiezen met het SKG-keurmerk. Cilinders leveren en monteren wij met sleutelcertificaat, wat ervoor dat uw sleutels alleen bijgemaakt kunnen worden met het certificaat. Hiermee beveiligt u ook uw sleutels optimaal.

Wist u dat wij ook alarmsystemen, camerabewaking en kluizen in onze collectie hebben?

Merken buitendeuren

Bij een maatwerk deur is het fijn als u een ruime keuze heeft uit materialen, kleuren en stijlen. Daarom hebben wij buitendeuren van Weekamp en Austria in onze collectie. Komt u er niet uit? Dan adviseren wij u natuurlijk graag over de perfecte, gecertificeerde buitendeur(en) voor uw woning.

Gecertificeerde buitendeuren van Meijvogel Hout

In onze showroom in Katwijk kunt u de buitendeuren collectie bewonderen. Komt u een keer langs? Plan dan een afspraak in. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en geven u advies op maat voor uw inbraakbeveiliging.  Wij zijn ook te bereiken door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071-4074605.

Back To Top