Skip to content
Trend: Haal de warmte in huis met hout

Het is een tijdje weggeweest, maar nu weer helemaal terug: hout in huis! Naast de natuurlijke uitstraling neemt het ook een andere factor mee in het interieur, namelijk warmte. Benieuwd hoe u een warme ondertoon in huis brengt? Onze interieurstyliste heeft dit allemaal op een rijtje gezet, van vloeren tot deuren en zelfs kasten!

All about ‘hout’!

Als vloer voelt hout, in vergelijking met steen of metaal, nooit koud aan de voeten. Elke houtsoort geeft ook een andere uitstraling aan het interieur. Zo passen grove en robuuste houtsoorten perfect bij een landelijke stijl en subtiele, lichte houtsoorten goed bij een minimalistische interieurtstijl. Hout kunt u op diverse manieren toevoegen in het interieur met bijvoorbeeld houten vloeren, houten deuren en houten kasten.

Houten vloeren

Een houten vloer is een mooie investering waar u jarenlang plezier van heeft. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten vloeren met een realistische hout look. Denk bijvoorbeeld aan de PVC vloer, laminaat of parket. Ook deze opties brengen (met de juiste ondertoon) de warmte in huis.

Houten deuren

Binnendeuren zijn echte sfeermakers in het interieur. Daarom is een houten binnendeur een perfecte optie om de warmte in huis te brengen. De binnendeuren van Meijvogel Hout worden gemaakt van hoogwaardig massief hout en worden afgewerkt met dunne fineer of een toplaag van MDF. Het is mogelijk om deze deur te schilderen, maar voor deze trend is het juist mooi om hem onbeschilderd te laten.

Houten kasten

Met een maatwerkkast heeft u regie over alles van de kast. Van materiaal tot kleuren en afmetingen. Met houten maatwerkkasten haalt u de warmte in huis en heeft u tegelijkertijd de mogelijkheid om de kast precies zo in te richten als u wil. Kiest u voor een schuif- of draaideur? En hoeveel hang- en legruimte heeft uw kast?

Interieur op maat van Meijvogel Hout

En? Heeft u al in gedachten hoe u ‘meer hout’ in huis wil brengen? Maak een afspraak en bezoek onze showroom om inspiratie op te doen voor uw interieur. Wij adviseren u graag over deuren, raamdecoratie, vloeren, kasten en maatwerk meubelen. Zo creëren wij in samenwerking met u het interieur waar u altijd van heeft gedroomd.

Back To Top