Skip to content
Totaalconcept interieur inrichting huis

Heeft u recent een nieuw huis gekocht? Gefeliciteerd! Dat is de eerste stap in het realiseren van uw droomhuis. Nu is het tijd voor de inrichting van uw nieuwe huis. Dat begint natuurlijk met het bepalen van een vloer, kasten in de verschillende ruimtes van uw huis, binnen- en buitendeuren kiezen en raamdecoratie selecteren. Om u zoveel mogelijk te ondersteunen bij de inrichting van uw nieuwe huis, bieden wij een totaalconcept aan! Benieuwd naar hoe dit totaalconcept in zijn werk gaat? Wij leggen het graag uit aan de hand van de volgende vijf stappen.

1. Het ontwerp

Alles begint natuurlijk met een idee, wat uiteindelijk resulteert in een ontwerp van alle ruimtes in uw nieuwe huis. In de ontwerpstudio wordt aan de hand van uw wensen een ontwerp gemaakt. Hierin wordt alles verwerkt, van vloeren tot kasten, deuren en raamdecoratie. Oog voor detail is hierbij van belang zodat het ontwerp naadloos in de ruimte overloopt. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, worden de ruimtes vakkundig ingemeten en gaan wij voor u aan de slag!

2. Kies passende vloeren

Een vloer bepaalt een groot deel van de sfeer. De vloer wordt als het ware de basis van het interieur. Meijvogel Hout heeft verschillende soorten vloeren beschikbaar. Van pvc, hout, laminaat en parket. Aangezien er zoveel keuze is, adviseren wij u graag over de passende vloer in uw nieuwe huis. Meijvogel Hout begeleidt u van het eerste advies tot de uiteindelijke afwerking van de vloer(en) in uw huis. Wij gaan vakkundig te werk en leveren uw droomvloer van topkwaliteit.

3. Kasten op maat

Kasten zijn onmisbaar in ieder interieur. Het is de opbergruimte van uw spullen en zorgt dat alles georganiseerd, uit het zicht opgeborgen is. Een inloopkast of kledingkast in uw slaapkamer, een boekenkast in uw woonkamer en Tv-meubel in de woonkamer. Bij Meijvogel Hout maken wij kasten volledig op maat. Iedere ruimte is namelijk anders en met een kast op maat past de kast veel beter in de ruimte. Met een kast van Meijvogel Hout haalt u kwaliteit in huis waarvan u jarenlang woonplezier heeft!

4. Bepaal de deuren per ruimte

Naast de vloer als sfeermaker, dragen ook deuren bij aan de stijl van uw interieur. Binnendeuren zijn er in zoveel verschillende soorten, kleuren en maten. Gaat uw voorkeur uit naar modern, klassiek of juist industrieel? Een trendy binnendeur van het moment is toch wel de staallook deur. Staallook deuren zijn verkrijgbaar in aluminium en hout, en worden op maat geleverd. Maar vergeet ook zeker de buitendeuren niet! Het is de eerste deur waardoor men uw huis binnenkomt en geeft vanaf buiten een ‘preview’ van het interieur van uw huis.

5. Raamdecoratie keuze

Om uw interieur helemaal af te maken, is raamdecoratie een ‘must’. Met raamdecoratie zorgt u dat de juiste hoeveelheid licht uw huis binnenkomt en de sfeer versterkt van uw interieur. Horizontale jaloezieën zijn stijlvol én praktisch. ’s Zomers houdt u de warmte buiten en in de winter juist binnen. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand bedient. Daarnaast zijn ze sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Bent u op zoek naar een gordijn met een design afwerking? Dan zijn rolgordijnen, vouwgordijnen of overgordijnen een optie. Bekijk hier alle raamdecoratie mogelijkheden.

Totaalconcept van Meijvogel Hout

Hoe makkelijk is het als u uw vloeren, kasten, deuren en raamdecoratie door één en hetzelfde bedrijf laat ontwerpen en installeren? Dat is natuurlijk heel makkelijk en daarom bieden wij ook een totaalconcept aan. In samenwerking met u analyseren wij de verschillende ruimtes in uw huis om zo tot een totaalontwerp van uw nieuwe huis te komen. Maak direct een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken!

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });