Skip to content
Maatwerk InQuino

Uw wens voor de opbergruimte: een passende kast waarmee de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Een uitdaging die wij bij Meijvogel Hout met liefde aangaan, want maatwerk is ons vakgebied. Voor het creëren van uw maatwerk kast, hebben wij diverse merken in onze collectie. Een nieuw merk in onze collectie is InQuino en daar vertellen wij u graag meer over.

Groot aanbod kasten

Een kast met een draaideur, schuifdeur of toch liever een open kast? Iedere ruimte in uw woning is anders en daar heeft u andere wensen voor, zeker als het gaat om opbergruimte. Wij weten hoe belangrijk dit is. Daarom maken wij onze kasten altijd op maat. Hiervoor meten wij de ruimte nauwkeurig in, plaatsen wij het maatwerk meubel naar uw wens en werken wij het kwalitatief af. In onze showroom in Katwijk praten wij u bij en kunt u onze kastencollectie zelf ervaren. Van alle materialen tot diverse merken.

Ruimteconcepten creëren met InQuino

Door onze kastencollectie uit te breiden met InQuino zijn er nog meer mogelijkheden als het gaat om maatwerk kasten. De talrijke combinatiemogelijkheden en details van InQuino maken iedere ruimte uniek. Zoals InQuino zelf zegt: “Meubels van InQuino zijn net zo individueel als uzelf. InQuino creëert een individuele en unieke woonomgeving. Hierin voelt u zich prettig, kunt u ontspannen, leven en spelen.”

De collectie van InQuino is…

… high-tech door het gebruik van innovatieve processen.
… milieuvriendelijk.
… made in Germany.

Maatwerk InQuino

Bij een opgeleverd project hebben wij gebruikgemaakt van de kasten van InQuino (zie bovenstaande foto’s). Een inbouwkast die prachtig opgaat in het interieur en geen onnodige ruimte inneemt. Daarnaast is de binnenkant volledig ingericht naar de wens van onze klant: bovenin planken, gevolgd door een hanggedeelte en onderaan lades.

Maatwerk van Meijvogel Hout

Met maatwerk zet u iedere ruimte in uw woning naar uw hand. Zo wordt uw huis een thuis. Benieuwd naar onze kastencollectie en alle maatwerk opties? Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of het contactformulier in te vullen. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u kennis te laten maken met o.a. de producten van InQuino.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });