Skip to content
Trend: lichtdoorlatende raamdecoratie

De zomer komt er weer aan en dat betekent ook meer zonuren. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de zon en dat begrijpen wij. Daarom hebben wij een aantal opties voor lichtdoorlatende raamdecoratie op een rijtje gezet waarmee u zo lang mogelijk profiteert van de zonuren: vouwgordijnen, vitrage en duo rolgordijnen.

Vitrage

Zoals eerder aangegeven is vitrage echt helemaal terug. Vitrage is hét lichtdoorlatende gordijn van dit moment. Zonnestralen vallen mooi en minder sterk in huis als u de vitrage sluit. Er is veel keuze voor de stof en kleur van de vitrage. Stoffen met een lichte structuur zijn een echte trend, zeker met een lichte metallic afwerking.

Vouwgordijnen

Niet veel ruimte om raamdecoratie te plaatsen, maar wilt u wel meer sfeer creëren in een specifieke ruimte? Kies dan voor vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn tegenwoordig niet alleen te verkrijgen in een verduisterde versie, maar ook in diverse stofdiktes. Hiermee behoort ook een lichtdoorlatende stof tot de mogelijkheden. Met een transparante stof behoudt u het licht in uw interieur op een subtiele manier. Een prachtige keuze voor bijvoorbeeld de werkkamer.

Trend: lichtdoorlatende raamdecoratie

Duo rolgordijnen

Last but not least, duo rolgordijnen. Doordat deze rolgordijnen uit twee lagen bestaan, geniet u van een perfecte lichtinval. Er is een laag met horizontale transparante banen en eentje met niet-transparante banen. Zo kunt u de rolgordijnen ook ‘dicht doen’ waardoor u volledige privacy creëert.

Raamdecoratie van Meijvogel Hout

Naast de bovengenoemde opties hebben wij nog meer soorten raamdecoratie in onze collectie. Van horizontale jaloezieën tot shutters, rolgordijnen, overgordijnen en Duette® gordijnen. Door onze uitgebreide collectie bieden wij raamdecoratie aan dat ieder huis en iedere interieurstijl past. Bent u op zoek naar lichtdoorlatende raamdecoratie voor uw huis? Plan direct een afspraak door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top