Skip to content
Welke binnendeuren passen in uw interieur?

Deuren, deuren en nóg meer deuren. Van een deur naar de woonkamer tot een deur naar de voorraadkast of badkamer. Deuren zijn in iedere ruimte in huis te vinden. Daarom maken ze ook een groot onderdeel uit van het interieur én zijn ze eigenlijk heel sfeerbepalend. Het is dus belangrijk om de juiste keuze te maken voor binnendeuren in uw huis. Wij hebben een diverse binnendeuren uit onze collectie voor u geselecteerd, namelijk: stalen binnendeuren, aluminium binnendeuren en houten binnendeuren.

Stalen binnendeuren

Zeer populair en steeds vaker terug te vinden in iedere interieurstijl, de stalen binnendeuren. Eerst waren het voornamelijk de zwarte stalen deuren, maar deze trend is nu langzaamaan aan het verschuiven naar meer kleuren. Denk bijvoorbeeld aan beige of zelfs brons en goud. Ook zijn ze supersterk en ook in hele dunne profielen uit te voeren, voor een subtiel uiterlijk.

Aluminium binnendeuren

Als alternatief van de stalen binnendeuren, zijn er aluminium binnendeuren! Wij vinden dat stalen deuren betaalbaar moeten zijn en daarom maken wij ook staallook deuren. Deze binnendeuren zijn gemaakt van hout of aluminium. De aluminium variant geeft net zoals de stalen variant een stijlvolle, exclusieve uitstraling aan het interieur. Met de aluminium binnendeuren heeft u wel de staallook, maar dan met een ander prijskaartje.

“Unieke deuren in huis? Kies dan voor schuif- of taatsdeuren!”

Houten binnendeuren

Klassiek en zeer duurzaam. Dat zijn de houten binnendeuren, geheel massief, maar ook in combinatie met isolatieglas. De houtlook oogt authentiek, maar mocht u de houtlook na een aantal jaar zat zijn, dan heeft u met hout de mogelijkheid om het te verven. Daarnaast is een massief houten deur verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Kiest u voor details in de deur of toch liever helemaal ‘clean’?

Binnendeuren van Meijvogel Hout

Voor iedere wens hebben wij een passende deur in onze collectie. Naast de stalen, aluminium en houten binnendeuren, hebben wij nog meer uitvoeringen beschikbaar in onze showroom in Katwijk. Bent u benieuwd naar alle opties? En heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken en dan denken wij graag met u mee. Bel naar 071-4074605 of vul het formulier op onze contactpagina in.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });