Skip to content
Zo creëert u een rustig en relaxed interieur

Het voorjaar staat voor de deur en dat is hét moment voor een echte voorjaarsschoonmaak. Dit is een mooi moment om alles in huis eens goed schoon te maken en op te ruimen. Bij Meijvogel Hout vinden wij dit ook een uitgelezen kans om eens kritisch naar uw interieur te kijken. Bent u er nog wel blij mee? Of kan het wel wat ‘rust’ gebruiken?

Ton sur ton kleuren toepassen

De letterlijke vertaling van ton sur ton is ‘tint op tint’ in het Frans. Het klinkt niet alleen chique, dat is het ook! Het wordt steeds vaker toegepast in interieurs. Niet alleen in neutrale kleuren, zoals beige, maar ook met felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan blauw of groen.

Lees alles over het ton sur ton interieur

Opgeruimd met een maatwerkkast

Maatwerk in het interieur heeft zoveel voordelen, waaronder: het meubel past perfect, het meubel is persoonlijk én uniek en het zorgt voor eenheid in het interieur. Een maatwerkkast zorgt daarnaast ook voor de perfecte opbergruimte, waarvan u de indeling volledig zelf heeft bepaald. Door zoveel mogelijk kleine items en ‘rommel’ uit het zicht te plaatsen, draagt dit direct bij aan een rustigere look van het interieur.

Sfeerbepalende tussendeuren

U staat er niet gelijk bij stil, maar tussendeuren hebben een grote invloed op de sfeer van uw interieur. Tussendeuren zijn er in allerlei soorten en maten. Staallook deuren is een populaire keuze (en dat begrijpen wij maar al te goed), maar als u wilt dat uw interieur rust uitstraalt, raden wij aan om te kiezen voor deuren die geen glas bevatten zoals de staallook deuren. Een houten deur (zonder al te veel sierwerk) oogt ‘clean’ en hierdoor ziet u ook niet gelijk wat er allemaal in de andere ruimte staat.

Tip! Toch helemaal weg van de staallook deuren? Deze zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar met diverse soorten glas, zoals rookglas. Hierdoor is de staallook deur volledig naar uw wens samen te stellen, zodat ook deze deuren bijdragen aan een rustig interieur.

Totaalconcept van Meijvogel Hout

Ons totaalconcept biedt écht de uitkomst voor al uw zorgen. In samenwerking met u analyseren wij de verschillende ruimtes in huis om zo tot een totaalontwerp van uw huis te komen. Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of stuur een e-mail naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });