Skip to content
Ton sur ton interieur

Alles in dezelfde kleur saai? Zeker niet! Het is nu zelfs heel trendy voor het interieur. En deze trend valt op, want hoe past u dit toe in uw eigen interieur? Dat is zeer gemakkelijk. Onze interieuradviseur neemt u mee in de stappen om uw eigen ton sur ton interieur te creëren.

Wat is ton sur ton?

De letterlijke vertaling van ton sur ton is ‘tint op tint’ in het Frans. Het klinkt niet alleen chique, dat is het ook! Het wordt steeds vaker toegepast in interieurs. Niet alleen in neutrale kleuren, zoals beige, maar ook met felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan blauw of groen! Met welke tint zou u de ton sur ton trend wel willen toepassen in uw interieur?

Ton sur ton toepassen

Als u een keuze heeft gemaakt voor de tint, dan is het tijd om deze toe te passen in uw interieur. Neem bijvoorbeeld beige, momenteel eigenlijk de populairste kleur betreft ton sur ton. Het begint bij de basis van uw interieur en bouwt zich uit tot de details.

Deuren

Zoals wij bij Meijvogel Hout vaker zeggen, deuren vormen echt de basis van het interieur. Ze zijn zeer sfeerbepalend. Tegenwoordig zijn niet alleen de zwarte stalen binnendeuren een populaire keuze, de keuze valt steeds vaker op de beige staallook deuren.

Kleur op de muur

Zodra de kleur op de muur wordt aangepast, begint de ton sur ton look echt vorm te krijgen. Let hier wel op de kleur van de staallook deuren (in dit geval). Match de kleur goed met elkaar. Natuurlijk mag deze wat afwijken, maar let wel op of je gaat voor een kleur met een warme of koele ondertoon. Zo sluiten ze wel goed bij elkaar aan.

Tip: Ook een behang in dezelfde tint is een mooie optie!

Raamdecoratie

Horizontale jaloezieën, shutters, vouwgordijnen of toch overgordijnen? Ook met raamdecoratie heeft u altijd de optie om het materiaal en de kleur te selecteren. Daarom is ook de raamdecoratie goed af te stemmen op uw ton sur ton interieur.

Trendy interieur van Meijvogel Hout

Is uw interieur toe aan een update? En bent u gek op de ton sur ton interieurtrend? Plan dan direct een afspraak in. Wij nemen u mee door onze showroom in Katwijk en bekijken samen alle collecties. Van deuren en kasten tot vloeren en raamdecoratie. Zien wij u binnenkort? Maak een afspraak door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });