Skip to content
Projecten Meijvogel Hout

Wauw. Wat hebben wij ook dit jaar weer veel mooie projecten mogen ontwerpen, uitvoeren en realiseren. Op Facebook delen wij af en toe een kijkje achter de schermen met het eindresultaat van ons werk. Ook op onze website willen wij hiervan een overzicht delen. Van alle projecten die wij in 2019 hebben gerealiseerd, lichten wij er graag vijf uit!

Industrieel kozijn in woonkamer

Staallook deuren zijn nog steeds heel trendy en komen steeds vaker in verschillende interieurs terug. Zo hebben wij in 2019 dit prachtige industriële kozijn opgeleverd. Dit industriële kozijn vormt een mooie, maar moderne afscheiding tussen de keuken en woonkamer.

Inloopkast bij een schuin dak

In onze showroom staan verschillende modellen van kasten die wij ontwerpen en installeren. Onze kasten zijn allemaal volledig op maat te leveren waardoor u een kast heeft waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Zelfs een schuin dak is voor ons geen probleem. Een inloopkast kunnen wij ook helemaal passend maken onder uw schuine dak. Zo hebben wij deze kast helemaal op maat geleverd en geïnstalleerd.

Slaapkamerkast

Een kast in de slaapkamer is natuurlijk heel functioneel, omdat u hier al uw kleding en overige spullen in kunt opbergen. Helemaal uit het zicht. Maar een kast in uw slaapkamer hoeft niet alleen functioneel te zijn. Bij Meijvogel Hout vinden wij dat een kast er ook mooi uit moet zien, om een geheel te vormen met uw slaapkamer. In 2019 hebben wij deze kasten met draaideuren in de kleur ‘donker beton’ en de visgraatvloer gerealiseerd. De visgraatvloer en kast complementeren elkaar heel mooi, waar wij tijdens het ontwerpen van een ruimte natuurlijk altijd rekening mee houden.

Schutters over gehele achterzijde woning

Raamdecoratie is echt onmisbaar in ieder interieur. Raamdecoratie zorgt voor sfeer én privacy in uw woning. Wij hebben verschillende soorten raamdecoratie in onze collectie. Van horizontale jaloezieën en rolgordijnen tot overgordijnen én shutters. In deze woning hebben wij de achterpui volledig voorzien van shutters. Met shutters is gemakkelijk de hoeveelheid daglicht en uw privacy te bepalen. Zet de shutters helemaal open en elk straaltje zonlicht komt binnen. Kantel de shutters om te zorgen voor subtiele lichteffecten in de specifieke ruimte.

Wandmeubel in slaapkamer

Een slaapkamer is niet compleet zonder voldoende opbergruimte en een kledingkast. In 2019 hebben wij dit wandmeubel volledig op maat geplaatst in de slaapkamer. Dit wandmeubel biedt voldoende opbergruimte in het middelste gedeelte en heeft daarnaast ook een open kast gedeelte aan beide kanten. Het wandmeubel past precies over de breedte en sluit naadloos aan bij de rest van de slaapkamer.

Laat uw project in 2020 uitvoeren door Meijvogel Hout

Bent u toe aan iets nieuws? Dan is het nieuwe jaar het perfecte moment om uw dromen waar te maken. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak kunnen wij alle mogelijkheden bekijken en uw wensen bespreken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });