Skip to content

Bij Meijvogel Hout werken wij het liefst met onze handen. Daarom zijn wij sterk in het maken van maatwerk kasten voor uw woning of bedrijfspand. Passend bij de ruimte waarin de kast gemonteerd moet worden. Naar wat voor soort kast bent u op zoek? Een draaideurkast, schuifwandkast, open kast of inloopkast?

Draaideurkasten van Meijvogel Hout

Draaideurkasten maken wij volledig op maat, naar uw wensen. Een draaideurkast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. In een rechte, hoek of U opstelling. Heeft u te maken met een schuine wand in een ruimte? Dan is een draaideurkast dé oplossing!

Een draaideurkast met luxe afwerking

Onze draaideurkasten kunnen wij voorzien van allerlei soorten grepen. Of u nu een strakke greep, een ronde greep of juist een greep loze draaideurkast wilt… het is allemaal mogelijk. Wat betreft de afwerking zijn er naast het soort grepen nog andere keuzes in materialen van belang. Want gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans, hoogglans of juist een afwerking van glas en spiegel? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is.

Soorten afwerking

  • Melamine of HPL
  • Spuitwerk
  • Fineer
  • Massief hout
  • Glas en spiegel

Soorten stijlen

  • Strakke vlakke deuren
  • Strakke frees lijn deuren
  • Klassieke deuren met en zonder fresing

Verlichting bij uw draaideurkast

Verlichting is bij veel draaideurkasten een must-have. Hierdoor heeft u altijd voldoende licht bij de kast en kunt u in de winter- en zomermaanden goed zien wat de inhoud van de kast is. Gelukkig kunnen wij dit voor u regelen. Zelfs het verlagen van het plafond en het realiseren van spotjes behoren tot onze mogelijkheden.

Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken. Wanneer u de nachtkastjes en dressoir kasten het liefst in hetzelfde materiaal als de draaideurkast wilt hebben, kunnen wij dit voor u op maat maken.

Jarenlange ervaring met draaideurkasten in Katwijk

Al jarenlang maken wij draaideurkasten op maat. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben klaarstaan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

 

 

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });