Skip to content
Trend 2022: Donkere raamdecoratie

Donker, donker en nog eens donker. Ja, dat is dé raamdecoratie trend voor het aankomende jaar. Een gewaagde interieurtrend die voor heel veel sfeer in huis kan zorgen. Iets wat we allemaal graag willen, zeker in de wintermaanden. Voor deze raamdecoratie trend hebben wij een aantal opties op een rijtje gezet: gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen.

Gordijnen

Lange overgordijnen zijn al langere tijd zeer populair en passen ook weer bij deze raamdecoratie trend. Lange (te lange) overgordijnen in de woonkamer zorgen voor privacy én zorgen voor sfeer in de ruimte. Door gordijnen te laten maken van een diepe, donkere kleur creëert u een sfeervolle ruimte. Denk bijvoorbeeld aan dieprood, donkerblauw of donkerbruin.

Jaloezieën

Ook jaloezieën mogen niet in dit rijtje ontbreken. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, waaronder zwart. Het lijkt een harde tint om te kiezen voor raamdecoratie zoals jaloezieën, maar het is eigenlijk een echte eyecatcher. Zijn zwarte jaloezieën qua kleur toch te ‘hard’ voor in uw interieur? Dan kunt u ook kiezen voor houten jaloezieën in een donkere houttint.

Trend 2022: Donkere raamdecoratie

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een ‘to go’ keuze als het gaat over raamdecoratie. Voor de slaapkamer valt vaak de keuze op verduisterde rolgordijnen, terwijl in de werkkamer eerder wordt gekozen voor een lichtdoorlatende stof. Voor beide ruimtes zijn rolgordijnen in een donkere tint mogelijk. De donkere tint van de rolgordijnen geeft een luxe gevoel en daarnaast voeren de rolgordijnen ook hun gekozen functie uit (verduisteren of het creëren van privacy).

Raamdecoratie van Meijvogel Hout

Als u de deze raamdecoratie trend wil toepassen in uw interieur, dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Katwijk. Hier kunt u onze volledige raamdecoratie collectie bekijken. Naast de genoemde raamdecoratie, hebben wij ook vouwgordijnen, shutters, vitrage, Duette gordijnen en duo rolgordijnen in onze collectie. Maak nu een afspraak door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar

info@meijvogelhout.nl.

Back To Top