Skip to content
Gerealiseerde projecten in 2020

2020 loopt op z’n einde… Ondanks alles, hebben wij het afgelopen jaar weer zoveel mooie projecten mogen ontwerpen en realiseren. Uit alle afgeronde projecten in 2020, hebben wij er vijf gekozen om uit te lichten!

Kleedkamer op maat

Een inloopkast, dat willen we toch allemaal? Als u er ruimte voor heeft in huis, kies dan voor een kleedkamer volledig op maat gemaakt. Naast de indeling, heeft u ook keuze uit diverse materialen, kleuren en afwerkingen. Deze kleedkamer heeft een chique uitstraling door de combinatie van zwart en neutrale vloerbedekking. Wist u dat het ook mogelijk is om verlichting in de kast toe te voegen?

Gerealiseerde projecten in 2020

Opbergruimte bijkeuken

Optimaal gebruikmaken van de ruimte in de bijkeuken is natuurlijk essentieel. Daar hebben wij een passend ontwerp voor gemaakt. De bijkeuken beschikt over een wasbak, voldoende ruimte om spullen neer te zetten en ook de wasmachine en droger hebben een plek gekregen. Liever spullen uit het zicht plaatsen? Zet deze dan in één van de gesloten opbergruimtes. Om de bijkeuken in dezelfde stijl te houden is gekozen voor een pvc vloer met tegels van 90 bij 90 cm.

Gerealiseerde projecten in 2020

Kast op maat onder trap

De ruimte onder de trap is vaak loze ruimte. Dat is natuurlijk zonde. Daarom hebben wij voor deze trap een passende kasttrap gerealiseerd. Om de kast zoveel mogelijk op te laten gaan in de rest van het interieur, zijn de deuren van de kast zwart en zijn deze omlijst met ruwhout. Het is een mooie opbergplek geworden voor bijvoorbeeld jassen en schoenen.

Gerealiseerde projecten in 2020

Wandmeubel met tv en open haard

Maak de woonkamer compleet met een wandmeubel op maat. Dit wandmeubel heeft niet alleen voldoende opbergruimte, maar hierin heeft ook de open haard een prachtige plek gekregen. De combinatie van materialen en kleuren dragen bij aan de rustige uitstraling van de woonkamer.

Gerealiseerde projecten in 2020

Inloopkast met zwart metalen deur

Zwart metalen (staallook) deuren zijn nog steeds populair en zeer on-trend. Naast het creëren van een afscheiding tussen de hal en woonkamer, kan de zwart metalen deur ook geplaatst worden voor de opening van de inloopkast. Is dit geval gaat het om een taatsdeur. Deze deur draait niet met scharnieren in een kozijn, maar rond z’n eigen as. Hierdoor bespaart u veel ruimte!

Laat uw project in 2021 uitvoeren door Meijvogel Hout

Helemaal klaar voor iets nieuws in 2021? Dan bent u bij Meijvogel Hout aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak kunnen wij alle mogelijkheden bekijken en uw wensen bespreken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });