Skip to content
Duurzame keuzes voor in het interieur

Ook in 2022 speelt duurzaamheid weer een grote rol. Niet alleen in het dagelijks leven, maar zeker in het interieur! Bij Meijvogel Hout vinden wij dit ook een belangrijk onderwerp en daarom hebben wij een aantal duurzame producten uit onze collectie op een rijtje gezet: pvc-vloer, materiaal van maatwerk meubelen, raamdecoratie en tussendeuren.

Pvc-vloer

Een lange levensduur van een product is wel zo duurzaam. En laat de superpopulaire pvc-vloer nou heel lang meegaan! Een pvc-vloer is namelijk voorzien van een hele sterke slijtlaag. Daarnaast heeft de vloer ook weinig onderhoud nodig en is deze ideaal om te plaatsen op een vloer waar een vloerverwarming in verwerkt zit.

Materiaalkeuze maatwerk meubelen

Bij het aankleden van het interieur spelen materialen een grote rol. Eigenlijk voor ieder aspect in huis is een materiaalkeuze nodig. Denk bijvoorbeeld aan vloeren, maar ook aan maatwerkkasten. Bij dit soort maatwerk meubelen is het zeker mogelijk om voor een duurzame oplossing te gaan als het gaat om materialen. Hier zijn heel veel keuzemogelijkheden in. In onze showroom in Katwijk laten wij deze graag aan u zien.

Isolerende raamdecoratie

Raamdecoratie is onmisbaar in huis en dan zeker de isolerende raamdecoratie. Bij ramen kan het nog wel eens voorkomen dat de koude lucht van buiten toch makkelijk naar binnen glipt of warme lucht van binnen naar buiten. Om dit te voorkomen is isolerende raamdecoratie een ‘must’! Zeker voor ramen met een enkel glas zorgt een gewatteerde voering van de raamdecoratie voor goede isolatie in huis. Zo hoeft u minder energie te gebruiken om het huis warm te houden in de winterperiode, of te koelen in de zomerperiode.

Tussendeuren zijn key

Om door te gaan op de isolerende raamdecoratie, zijn er nog meer dingen die in huis gedaan kunnen worden om energieverlies tegen te gaan. Bob van ‘Kopen zonder Kijken’ heeft het altijd over tussendeuren, want deze zorgen ervoor dat de afgesloten ruimte de warmte niet verliest. Want zoals we allemaal weten, warmte stijgt naar boven. Dus met mooie, stijlvolle binnendeuren zorgt u ervoor dat warmte wel op z’n plek blijft.

Duurzame opties van Meijvogel Hout

Bij Meijvogel Hout vindt u allerlei duurzame opties. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om onze volledige collectie te bekijken met deuren, vloeren, kasten en raamdecoratie. Ook maken wij meubels volledig op maat in onze eigen werkplaats. Benieuwd? Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of het formulier in te vullen op onze contactpagina.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });