Skip to content
Raamdecoratie trends 2019

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends! Ook voor raamdecoratie. Vaak wordt vergeten dat raamdecoratie een heel belangrijk onderdeel van het interieur is. Vandaar dat wij bij Meijvogel Hout ook veel verschillende opties voor raamdecoratie aanbieden. Wat zijn de raamdecoratie trends voor 2019? Wij delen graag de vier belangrijkste trends.

Trend #1: Licht en luchtig

Ook in 2019 is lichte en luchtige raamdecoratie nog steeds een trend. Lichtgekleurde raamdecoratie heeft zorgt voor veel licht in een ruimte. Luchtige raamdecoratie zorgt voor een subtiele lichtinval. Dit is gemakkelijk te creëren met vitrage of rolgordijnen.

Raamdecoratie trends 2019

Trend #2: Duurzaam en sfeervol

In 2019 gaat duurzaamheid een steeds grotere rol spelen. Het gebruik van hout in uw interieur geeft al snel de een duurzame uitstraling. Hout kunt u ook toepassen in uw raamdecoratie, bijvoorbeeld met shutters of horizontale jaloezieën. Met shutters en jaloezieën heeft u veel verschillende opties tot lichtinval. De lichtinval geeft de ruimte direct een knusse sfeer.

Trend #3: Hotelsfeer in huis

Een nieuwe populaire trend voor 2019 is om een echte hotelsfeer te creëren in uw eigen huis. Een hoteluitstraling creëert u eigenlijk heel gemakkelijk. Kies voor luxueuze stoffen en opvallende kleuren voor uw raamdecoratie. Daarnaast valt het licht in een hotel altijd precies goed naar binnen. De lichtinval is gemakkelijk te regelen met bijvoorbeeld vouwgordijnen, rolgordijnen en Duette® gordijnen. Met deze raamdecoratie voelt het net alsof u in een hotel verblijft.

Raamdecoratie trends 2019

Trend #4: Mix & match

De vierde en laatste trend voor raamdecoratie in 2019 is mix & match. Nu denkt u misschien hoe het mogelijk is om te mixen & matchen met raamdecoratie… Maar dit doet u eigenlijk heel gemakkelijk. Misschien heeft u wel verschillende soorten raamdecoratie die u mooi vindt. Kies per ruimte in uw huis een verschillende soort raamdecoratie. Houdt het wel rustig qua kleur zodat het niet voor onrust in uw interieur zorgt. Wit is daarom een goede kleur om te kiezen voor de raamdecoratie. Zo kunt u in iedere ruimte zelf de lichtinval regelen, van hard tot heel zacht licht.

Raamdecoratie van Meijvogel Hout

En? Wat is uw favoriete raamdecoratie trend? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe raamdecoratie. Meijvogel Hout adviseert u graag over passende en trendy raamdecoratie voor bij u in huis.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });