Skip to content
Cinewall op maat

Uw interieur naar een hoger niveau tillen? Dat kan! Bijvoorbeeld met maatwerk kasten. Bij Meijvogel Hout zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kasten op maat. Een populaire maatwerkkast van dit moment is de Cinewall.

Wat is een Cinewall?

Een Cinewall is een verzamelnaam voor verschillende opstellingen waar een haard met televisie elkaar vinden. Het is een voorzetwand waarin de televisie en inbouwhaard worden gemonteerd. Deze zijn feilloos weggewerkt waardoor de Cinewall mooi wordt opgenomen in het interieur.

Waarom kiezen voor een Cinewall

Hoe gaaf is het om een eigen thuisbioscoop te hebben? Dat is te realiseren met een tv-meubel of inbouwkast op maat. Wilt u nóg een stap verder gaan en een mooi, maatwerk meubel toevoegen aan uw interieur? Kies dan voor een televisiewand, oftewel Cinewall.

Waar bestaat een Cinewall uit?

Het mooie van een Cinewall is, is dat deze volledig zelf samen te stellen is. Afhankelijk van de ruimte waar de Cinewall wordt geplaatst, is er ruimte voor…

… een televisie. Door de televisie te verwerken in de Cinewall, gaat deze naadloos op in het interieur. Ideaal als u niet wil dat de televisie het middelpunt is in uw woonkamer.

… een geluidsinstallatie. Samen met de televisie kan het natuurlijk zo zijn dat u ook boxen wilt aansluiten. Vaak zorgt dit ervoor dat er ‘lelijke’ snoeren in, bij en rondom de televisie hangen. In de Cinewall zijn deze snoeren weg te werken.

… een openhaard. Bij een ‘echte’ openhaard is het niet mogelijk om erboven een televisie te plaatsen. Door een elektrische haard in de Cinewall te plaatsen, kan dit wel. Zo voegt u een mooie sfeermaker toe aan uw interieur.

… extra opbergruimte. Opbergruimte is essentieel in iedere ruimte. Met de Cinewall is de opbergruimte te creëren wat u nodig heeft. Ook een open gedeelte is toe te voegen aan de Cinewall zodat u ruimte heeft voor foto’s en persoonlijke souvenirs.

Cinewall van Meijvogel Hout

Ook een Cinewall in uw (nieuwbouw)huis? Maak een afspraak door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl. Zo komen wij samen met u tot het perfecte ontwerp van uw maatwerk Cinewall.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });