Skip to content
Inspiratie: Deze vloeren gaan we steeds vaker zien

Vloeren zijn een essentieel onderdeel van het interieur. Door de jaren heen zijn er steeds meer mogelijkheden bij gekomen. Zo ontstaan er nieuwe opties en trends. Met de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, hebben wij een selectie gemaakt van vloeren waarvan wij weten dat we deze de aankomende jaren nog vaker gaan zien. Van de immens populaire visgraat vloer tot elegante parketvloer en de makkelijk te onderhouden PVC vloer.

Visgraat vloer: tijdloos

Inmiddels is de visgraat vloer niet meer weg te denken uit het interieur. Ieder jaar komt deze weer terug in het overzicht van de trends voor vloeren. Bij een visgraat vloer zijn de houten delen van de vloer (relatief korte planken) in een schuin lopend patroon en haaks op elkaar gelegd. Door deze legwijze ontstaat er een patroon dat vergelijkbaar is met een visgraat. Vandaar de naam. Een tijdloos patroon!

Parketvloer: elegant

Een parketvloer is te omschrijven met een woord: ‘elegant’ en wel met een hele goede reden. De vloer gaat ontzettend lang mee, heeft een prachtuitstraling en past echt bij iedere interieurstijl. Wel vraagt de traditionele parketvloer om extra aandacht. De montage van een parketvloer vraagt om specifiek vak- en maatwerk wat geleverd wordt door Meijvogel Hout. Op locatie kleuren en bewerken wij de parketvloer.

PVC vloer: makkelijk

De laatste jaren zien we steeds vaker de PVC vloer terugkeren in interieurs. Een PVC vloer is zeer duurzaam. De toplaag is namelijk onverslijtbaar wat ervoor zorgt dat u een lange tijd, een mooie vloer behoudt in uw interieur. Het oppervlak van de vloer is glad waardoor de vloer goed tegen vocht kan en makkelijk te verzorgen is. Daarnaast is de PVC vloer gemakkelijk in onderhoud. Ideaal natuurlijk!

Vloeren van Meijvogel Hout

De vloer is past écht af met de juiste afwerking. Daar zorgt het team van Meijvogel Hout voor. Wij adviseren u over een passende vloer voor in uw interieur, komen de vloer inmeten, leggen de vloer in de gewenste ruimte en werken deze kwalitatief af. Zo geniet u van een prachtige vloer in uw huis. Meer weten? Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl. Tot snel in onze showroom in Katwijk!

Back To Top