Skip to content
Kasten op maat Meijvogel Hout

Kasten zijn echt onmisbaar in ieder interieur. Een kast is dé plek om uw spullen in op te bergen: kleding, boeken of administratie. Een op maat gemaakte kast is een echte uitkomst als u een lastige plek heeft waar u een kast wilt plaatsen of als u de kast volledig wilt laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Meijvogel Hout levert allerlei soorten kasten op maat, zoals: inloopkasten, boekenkasten en kledingkasten.

Inloopkast

Heeft u ruimte in uw interieur voor een inloopkast? Meijvogel Hout maakt de inloopkast volledig zoals u dat wilt. Inloopkasten van Meijvogel Hout zijn betaalbaar, efficiënt ingericht, hebben een luxe uitstraling en kunnen op verschillende manieren worden opgeleverd. Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans of juist hoogglans? Er zijn ruim 200 kleuren beschikbaar en het is ook mogelijk om een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren te kiezen. Een inloopkast helemaal naar wens en op maat gemaakt, dat wilt u toch ook?

Boekenkast

Een boekenkast is niet alleen heel praktisch, maar kan ook een echte eyecatcher zijn in uw interieur. Interessante motieven of een opvallende kleuren. Het is allemaal mogelijk! Een boekenkast kunt u helemaal zelf samen te stellen. Samen met u komen wij uiteindelijk tot een passend ontwerp voor in uw woonkamer, keuken of kantoor.

Kledingkast

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende mogelijkheden voor kledingkasten. Naast inloopkasten zijn er ook open kasten, schuifwandkasten en draaideurkasten. Een open kast is niet alleen praktisch, maar dient daarnaast als een mooi decoratief object. Een schuifwandkast is zeer populair, omdat het de ideale kledingkast is voor een kleinere slaapkamer. De draaideurkast is een klassieke kledingkast met voldoende opbergruimte helemaal uit het zicht. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Alle soorten kledingkasten van Meijvogel Hout zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en kleuren, waardoor u deze helemaal kunt laten aansluiten op de stijl van uw interieur.

Op maat gemaakte kast(en) van Meijvogel Hout

Doe inspiratie op in onze showroom en bekijk direct alle opties met betrekking tot materialen, kleuren, afwerkingen, verlichting en nog veel meer. Benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Meijvogel Hout levert alle soorten maatwerk kasten door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top