Skip to content
Kleur van het Jaar 2022

Richting het einde van het jaar worden langzaamaan de eerste trends voor het nieuwe jaar bekendgemaakt. Het startsein hiervoor is meestal de bekendmaking van de Kleur van het Jaar van Flexa. Al jaren maakt Flexa in september de kleur van het volgende jaar bekend en onlangs is die van 2022 gepresenteerd. Wat deze kleur is en hoe u deze toepast in uw interieur, leest u in deze blog.

De Kleur van het Jaar 2022 is… Bright Skies™

Hoe neutraal de kleur van 2021 is, zo fris en kleurrijk is de kleur van 2022. Bright Skies™ is namelijk een lichtblauwe kleur. Flexa noemt het zelf een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest.

Kleur van het Jaar 2022 toepassen

Is Bright Skies™ de kleur waar u naar op zoek bent? Dan zijn er natuurlijk diverse opties om de frisse, blauwe kleur toe te passen in uw interieur. Daarom hebben wij een aantal favorieten op een rijtje gezet:

  • Kast: Natuurlijk kan de kleur op de muur, maar hoe leuk is het om te gebruiken voor een kast? Denk bijvoorbeeld aan lichtblauwe deuren van de kast óf kies voor Bright Skies™ als kleur op de muur achter de kast.
  • Hout: Hoe mooi is Bright Skies™ is combinatie met hout? De frisse kleur staat nóg mooier bij een licht houten vloer. Zo licht een ruimte direct op!
  • Raamdecoratie: Zelfs met raamdecoratie is de Kleur van het Jaar 2022 te verwerken. Denk aan lichtdoorlatende vouwgordijnen of vitrage in een lichtblauwe kleur. Deze raamdecoratie laat nog steeds licht naar binnen in de ruimte en oogt extra fris door de kleur die voor de raamdecoratie is gebruikt.

Interieuradvies & realisatie bij Meijvogel Hout

Het is nu ook mogelijk om interieuradvies te ontvangen bij Meijvogel Hout. In onze showroom is interieurstyliste Maxime van MR-Interior nu namelijk ook regelmatig aanwezig. Maxime gaat samen met u aan de slag om tot een persoonlijk interieuradvies te komen. Zodra u het advies heeft ontvangen, gaat Meijvogel Hout graag met u in gesprek om dit advies werkelijkheid te laten worden. Van inbouwkasten op maat tot staallook deuren en vloeren. Maak direct een afspraak door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071-4074605.

Back To Top