Skip to content

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand bedient. Wanneer u de luiken helemaal opent, komt elk straaltje zonlicht binnen. Voor subtiele lichteffecten laat u de luiken dicht en zet u de lamellen in de gewenste stand. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Shutterluiken worden verbonden door scharnieren. Er zijn twee manieren van de shutterbewerking met scharnieren: blind en opdek. Daarnaast kunt u uit diverse lamel breedten en 30 basiskleuren kiezen. De shutters zijn prachtig afgewerkt en worden exact ingemeten en op maat geplaatst.

BLIND (VERZONKEN) SCHARNIEREN

Blinde scharnieren zijn mooi in aanzicht maar hebben echter wel een nadeel: de scharnieren zijn niet na te stellen. Door werking van de shutters, gaan de scharnieren iets open staan waardoor een golvend effect bij de shutterluiken ontstaat.

OPDEK SCHARNIEREN

Opdek scharnieren zijn zichtbaar aan de buitenkant. Een groot voordeel is dat deze scharnieren uit elkaar te halen zijn, waardoor de shutterluiken eenvoudig verwijderd kunnen worden.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });