Skip to content
Tijd voor een hal make-over!

U stopt de sleutel in uw voordeur, draait de sleutel om en loopt uw hal binnen. Hetgeen van uw huis wat het bezoek als eerste ziet als ze uw huis binnenlopen. En daarmee wilt u natuurlijk een goede preview laten zien van de rest van het interieur. Is het tijd voor een hal make-over? Het Meijvogel Hout team heeft alvast wat belangrijke punten op een rijtje gezet: vloer, deuren en trap.

Begin bij de basis: Vloer

Het is altijd goed om te beginnen met de juiste basis. In een huis is dat de vloer. De vloer is heel erg sfeerbepalend en daar zijn goed de volgende stappen op af te stemmen, zoals de muurkleur of het behang. De visgraat vloer is al jaren niet meer weg te denken uit het interieur, maar qua materiaal zijn er natuurlijk verschillende keuzes. Van pvc tot laminaat en traditioneel parket.

Kleed de hal aan: Deuren

Vaak bevinden zich in de hal een of meerdere deuren. Bijvoorbeeld naar het toilet, een opbergruimte of de woonkamer. Bij het gebruik van verschillende soorten deuren kan het onrustig voelen. Kies daarom altijd voor dezelfde soort deuren of een statement deur in combinatie met de basic witte deuren.

Om het af te maken: Traprenovatie

De trap maakt (in veel gevallen) een groot deel uit van de hal. Daarom adviseren wij om de trap ook zeker mee te nemen in de make-over van de hal. Wellicht gaat u voor een volledig nieuwe interieurstijl in de hal. Dan is het in de meeste gevallen gek om de trap te laten zoals deze is. Traptreden, trapleuningen en trapverlichting. Dit nemen we allemaal mee in de traprenovatie. Zo creëert u in korte tijd een geheel nieuwe look & feel van de trap, maar dus ook van de hal.

Interieuradvies van Meijvogel Hout

En? Is het bij u ook tijd voor een make-over van de hal? Bij Meijvogel Hout hebben we alles in huis om van uw hal te maken wat u in gedachten heeft. Maak een afspraak in onze showroom, dan gaan wij samen met u in gesprek om tot een compleet advies te komen voor de make-over van uw hal. Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });