Skip to content
Projecten

Door de jaren heen hebben wij een groot aantal mooie projecten mogen opleveren. Als u ons volgt op Facebook dan heeft u vast wel gezien dat wij hier altijd onze gerealiseerde projecten plaatsen. Benieuwd naar de projecten? Neem een kijkje!

Kasten op maat gemaakt

Een kast is een plek om allerlei spullen op te bergen. Bij verschillende klanten hebben wij het afgelopen jaar op maat gemaakte kasten geplaatst. Deze kasten zijn voorzien van voldoende opbergruimte en zijn daarnaast helemaal aangepast op de wensen van de klant. Met onze ontwerpsoftware kunnen wij eindeloze mogelijkheden creëren. Zo hebben wij ook een luxe schuifwandkast geplaatst met ruimte voor een televisie. Zo is de televisie makkelijk weg te werken als er niet naar wordt gekeken. Een mooie manier om de televisie weg te werken!

Projecten

Tv-meubelen

In de woonkamer mag een tv-meubel en boeken-vitrinekast natuurlijk niet ontbreken. Deze meubelen geven de klant de optie om spullen op te bergen of juist te tonen. Meijvogel Hout denkt graag mee over de beste opties voor het passende tv-meubel of boekenkast voor in uw interieur. Er zijn verschillende mogelijkheden qua materialen, afwerking en kleuren mogelijk. Hierdoor hebben wij met de wensen van onze klant een tv-meubel met boeken-vitrinekast gecreëerd wat precies past in de woonkamer.

Projecten

Industriële metalen schuifdeuren plaatsen

Een interieur trend van dit moment zijn de staallook deuren. Deze deuren hebben wij het afgelopen jaar in verschillende uitvoeringen, naar de wensen van klanten, geplaatst. De industriële metalen deuren zorgen voor een spreiding van twee ruimtes, maar zorgen toch voor een ruimtelijk gevoel. Na het plaatsen van de zwart metalen deuren krijgt de woning van de klant direct een klassieke, moderne en luxe uitstraling. De staallook deuren van Meijvogel Hout zijn verkrijgbaar als binnendeur, schuifdeur en taatsdeur.

Projecten

De volgende projecten van Meijvogel Hout

Bent u de volgende klant waar wij een nieuwe metalen schuifdeur, een op maat gemaakte kast of tv-meubel komen plaatsen? Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs voor een passend advies!

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });