Skip to content
Unieke interieurtrends

Trends komen en gaan… maar er zijn een aantal trends die we toch graag even onder de aandacht brengen. Deze interieurtrends zijn ons de afgelopen tijd opgevallen en houden nog wel even aan. Het zijn zeer unieke interieurtrends, namelijk: behang op het plafond, staallook deuren, metrotegels in de badkamer en raamdecoratie van natuurlijke materialen.

Behang op het plafond

Het is misschien niet uw eerste gedachte, maar behang is vrijwel overal toe te passen. Dus niet alleen op muren, maar ook op het plafond! Een opmerkelijke en zeker unieke interieurtrend. Met het behangen van het plafond creëert u een bijzondere sfeer in uw interieur. Door te kiezen voor een kleur, accent of patroon op het plafond, heeft de specifieke kamer altijd een ‘wauw’ effect bij binnenkomst.

Staallook deuren

Trendy binnendeuren van dit moment? Dat zijn natuurlijk de staallook deuren. Deze zwarte, stalen binnendeuren geven een stijlvolle, moderne en industriële look aan jouw huis. Het is ook een mogelijkheid om voor een andere, betaalbare “staallook” houten variant te kiezen. Deze houten binnendeur, of aluminium variant voor schuifdeuren, geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur en zijn daarnaast ook betaalbaar.

Metrotegels in de badkamer

Tegels zijn het go-to item om de badkamervloer en wanden te bekleden. Metro tiles of metrotegels werden voorheen vaak gebruikt om metrostations van Parijs en Londen te decoreren. Daarom komen de tegels misschien bekend voor. Het is een vrij basic tegel, maar verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren én ze zijn op verschillende manieren te plaatsen. Helemaal hot & happening op dit moment!

Raamdecoratie van natuurlijke materialen

Tegenwoordig omarmen we steeds meer natuurlijke materialen. Hout, linnen en katoen zijn een aantal van deze materialen. In raamdecoratie zien we deze ook steeds vaker terug. Alle soorten raamdecoratie zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Van linnen rolgordijnen tot houten shutters of horizontale jaloezieën. Op deze manier brengt u op een subtiele manier ook deze trend in uw interieur.

De laatste interieurtrends bij Meijvogel Hout

Bij Meijvogel Hout staan de laatste interieurtrends en de wensen van de klant áltijd centraal. Wij leveren maatwerk voor uw interieur, zoals kasten, vloeren, maar ook deuren. Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar inspiratie voor interieur? Maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Back To Top