Skip to content
Kantoorrenovatie kantoorinrichting totaalinrichting

Een nieuwe kantoorinrichting zorgt voor boordevol inspiratie dus het kan best zijn dat u toe bent aan een nieuwe inrichting. Functioneel, stijlvol, maar ook zakelijk. Dat zijn vaak de belangrijkste aspecten die een kantoorruimte moet bezitten en uitstralen. Als u wilt beginnen met de (kleinschalige) renovatie van uw kantoorruimte, raden wij aan de volgende punten niet te vergeten: deuren, kasten en raamdecoratie.

Moderne deuren

Afsluitbare ruimtes zijn onmisbaar in een kantoor. Het kan zomaar zijn dat er een aantal collega’s tegelijk een telefoongesprek voeren. Dit kan de concentratie van andere collega’s verstoren. Dan is het heel fijn om aparte ruimtes te hebben waar men kan bellen of vergaderen. Populaire binnendeuren zijn momenteel staallook deuren. Deze deuren strak, modern én hebben een industriële uitstraling. Hiermee sluit u op een stijlvolle manier de ruimtes van elkaar af.

Voldoende opbergruimte en kasten

Creëer een rustige kantoorruimte door met voldoende opbergruimte. Zo heeft u voor iedere map of belangrijke documenten een plek in een kast. Het wordt al helemaal rustig in het kantoor als u kiest voor ingebouwde boekenkasten. Zo kunt u op een georganiseerde manier alles bewaren, maar staat het wel uit het zicht. Ook inbouw- en boekenkasten zijn volledig naar uw interieurstijl en op maat te maken.

Verlichting en raamdecoratie

Het is misschien niet uw eerste gedachte, maar ook verlichting is zeer van belang op kantoor. De juiste hoeveelheid licht en verschillende soorten verlichting bevorderen de productiviteit en de sfeer op kantoor. Beide punten zijn natuurlijk heel belangrijk. Regel de juiste hoeveelheid licht in uw kantoor met raamdecoratie, zoals rolgordijnen en shutters. Met rolgordijnen wordt de inlichtval een stuk subtiel en met shutters kunt u zelf bedienen door de verstelbare lamellen in de gewenste stand te zetten.

Totaalinrichting van uw kantoorruimte

Uw volledige (of een deel van uw) kantoor renoveren kan nogal een klus zijn. Daarom adviseren wij u graag en kunnen wij u ook bijstaan van het eerste advies tot de installatie en oplevering van uw nieuwe kantoorruimte. Neem direct contact op om een afspraak te maken en onze showroom te bezoeken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });