Skip to content
Voordelen PVC vloer

Een houten vloer, parket of tóch een PVC vloer? De keuze is reuze als het om vloeren gaat. Om het iets makkelijker te maken, hebben wij een uitgebreide vloerenstudio in onze showroom in Katwijk. Momenteel merken wij dat PVC vloeren zeer populair zijn en met goede reden! Wij lichten de grootste voordelen van een PVC vloer uit.

Verschillende soorten PVC vloeren

Bent u gek van een houten vloer, maar zit dit net iets boven het budget? Dan is een PVC vloer dé oplossing. Tegenwoordig worden PVC vloeren in diverse patronen geproduceerd. Van een realistische houten vloerpatroon tot een betonlook en zelfs het visgraatpatroon. Al met al haalt u dus een zeer trendy vloer in huis.

PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud

Het oppervlak van de PVC vloer is glad waardoor de vloer goed tegen vocht kan en makkelijk te verzorgen is. De PVC vloer is ook een goede keuze voor mensen met een allergie. In vergelijking met tapijt blijft er niet veel stof achter op de vloer en kan de vloer gedweild worden.

Voordelen PVC vloer

Duurzame PVC vloer

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over krassen, zeker niet bij de PVC vloeren collectie van vtwonen. Zoals ze zelf aangeven is de vloer zeer geschikt voor intensief gebruik en past het daardoor in iedere ruimte in huis. De PVC vloer is slijtvast en gaat lang mee. Het is dus een zeer duurzame keuze qua vloer.

PVC vloer van Meijvogel Hout

Bent u enthousiast over alle voordelen van de PVC vloer? Maak dan een afspraak en bekijk in onze showroom in Katwijk alle mogelijkheden. Goed om te weten: de PVC vloer is verkrijgbaar in een plakvariant, zwevende vloer of klikvariant. Natuurlijk geven wij u graag een passend advies en zorgen voor een vakkundig gelegde PVC vloer bij u in huis.

Back To Top