Skip to content
Woningbeveiliging

Leuk nieuws! Wij breiden ons assortiment uit met… woningbeveiliging! In Nederland worden jaarlijks zo’n 23.500 wooninbraken gepleegd en met ons nieuwe assortiment doen wij er alles aan om dit bij u te voorkomen. Denk aan een kluizen, camerabewaking, alarmsystemen en nog veel meer. Benieuwd? Lees snel verder!

Veilig wonen

Voel u veilig in uw eigen woning en kies voor woningbeveiliging. Er zijn diverse soorten woonbeveiliging. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Sleutelplan: Beheert u een bedrijfspand, wooncentra of school? Dan is een sleutelplan essentieel. Met een sleutelplan bepaalt u namelijk wie met zijn of haar sleutel toegang heeft tot welke ruimte in het gebouw.
  • Kluizen: U heeft vast waardevolle spullen in huis die u graag beschermt. Een mogelijkheid om dit te doen is door middel van een kluis! Een kluis helpt niet alleen bij een inbraak, maar als u kiest voor een brandwerende kluis beschermt deze ook tegen brand en hitte. Hierin zijn uw waardevolle spullen in iedere situatie veilig.
  • Deuren: Hoe komen inbrekers binnen? Meestal via de deur! Daarom zijn ook deuren essentieel als het gaat om de beveiliging van uw woning. De buitendeuren die wij leveren zijn gecertificeerd met inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien van het KOMO-certificaat. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment deuren die het keurmerk Nationale Richtlijn Beveiliging hebben en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) meerpuntssluitingen.
  • Cilinders & hang- en sluitwerk: Wist u dat een inbreker binnen 30 seconden binnen kan zijn door ‘cilindertrekken’? Dit is te voorkomen door te kiezen voor hang- en sluitwerk van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur uit onze collectie.
  • Intercom: Een intercom is ideaal om direct te zien wie er voor uw deur staat, zonder dat u deze eerst hoeft te openen. Zo komt u niet onverwacht voor verrassingen te staan!
  • Camerabewaking: Naast een intercom bij de voordeur, is het fijn om uw woning (of bedrijfspand) te voorzien van een camerasysteem. Met een camerasysteem heeft u 24/7 zicht op wat er in en rondom uw woning gebeurt. En superhandig, want de beelden van de camera’s zijn te bekijken via de app.
  • Alarmsysteem: Naast goede sloten en inbraakwerende deuren, kan de beveiliging van uw woning altijd worden uitgebreid met een alarmsysteem. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de woning wordt bewaakt wanneer er niemand thuis is of iedereen ligt te slapen. Het geeft een fijn gevoel, want als er iets gebeurt dan waarschuwt het alarmsysteem u automatisch.

Nationale Richtlijn Beveiliging

Veilig wonen en werken zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Dat is het helaas niet. Onderzoek heeft aangetoond dat beveiligen helpt. Het Kennis Centrum Beveiliging richt zich op inbraakwerendheid van alle typen woningen, wooncomplexen, bedrijfspanden. Een woning met het keurmerk Nationale Richtlijn Beveiliging voldoet aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Hierdoor is het voor een inbreker moeilijker om een woning of pand binnen te komen.

Woningbeveiliging van Meijvogel Hout

Benieuwd welke woningbeveiliging het beste bij uw huis en wensen past? Wij helpen u hier graag bij, zodat we inbrekers geen kans geven. Maak een afspraak door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl. Dan gaan wij met u zitten om een passend beveiligingsplan voor uw woning op te stellen.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });