Skip to content
Raamdecoratie in de keuken

Maak uw keuken compleet met stijlvolle, passende raamdecoratie. Naast dat de raamdecoratie een echte sfeermaker is, moet deze natuurlijk ook functioneel zijn. De keuken is dé plek in huis waar iedereen samenkomt en hier wordt volop geleefd. Vet, vocht en vuil zijn onvermijdelijk in de keuken waardoor het van belang is dat uw raamdecoratie bestand is tegen deze omstandigheden. De raamdecoratie die wij aanraden voor in de keuken zijn: horizontale jaloezieën, shutters, Duette® gordijnen en vouwgordijnen.

Horizontale jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een luxe uitstraling en zorgen voor veel sfeer in de keuken. Daarnaast passen ze bij veel verschillende woonstijlen. Houten jaloezieën zijn heel trendy op het moment. De horizontale jaloezieën zijn eenvoudig te kantelen en daarmee filtert u de lichtinval in een handomdraai. Het schoonmaken van de houten jaloezieën is eenvoudig. De houten jaloezieën kunt u afstoffen met een droge doek, een stoffer of de stofzuiger.

Shutters

Shutters hebben iets weg van horizontale jaloezieën. Ook shutters geven uw keuken een tijdloze, luxe uitstraling. Met shutters bepaalt u zelf de lichtinval. Zo geniet u tijdens het koken van de subtiele lichtstralen zonder dat er vanaf buiten meegekeken wordt. U heeft dus privacy wanneer u dat wilt. Shutters zijn misschien wel de meest makkelijke raamdecoratie op het gebied van schoonmaken. Met een stoffer of licht vochtige doek verwijdert u eenvoudig stof of het hardnekkige vuil.

Duette® gordijnen

Raamdecoratie die veelzijdig, tijdloos én sfeervol is? Duette® gordijnen! Deze raamdecoratie heeft een dubbele stoflaag die een honingraatstructuur vormt. De koorden lopen onzichtbaar door de stof, wat zorgt voor een strak model en een nog betere lichtbeheersing. U kunt ervoor kiezen om met de Duette® gordijnen een gedeelte van het raam te bedekken. Ze zijn namelijk te bedienen via de boven- en onderkant van de raamdecoratie.

Vouwgordijnen

Voor een keuken met een landelijke sfeer kunnen vouwgordijnen niet ontbreken. Vouwgordijnen hebben namelijk een elegante uitstraling en u kunt ze gemakkelijk ophalen en laten zakken. Zodra de vouwgordijnen helemaal naar beneden zijn, oogt uw keuken sfeervol en misschien zelfs een tikkeltje romantisch. Het schoonhouden van vouwgordijnen is ook geen probleem. De stof is namelijk eenvoudig van het systeem te halen. De meeste vouwgordijnen stoffen kunt u wassen waardoor ze erg geschikt zijn als raamdecoratie in de keuken.

Raamdecoratie voor in uw keuken van Meijvogel Hout

Nog op zoek naar passende raamdecoratie voor in uw keuken? We bespreken graag met u de opties in onze showroom. Hier krijgt u ook een beeld van onze volledige raamdecoratie collectie. Neem contact op om direct een afspraak in te plannen.

Back To Top