Skip to content
Zwarte deuren

Black and white all the way! De combinatie van zwart wit is heel populair in een interieur, maar toch blijft zwart een heftige tint om te gebruiken. Het wordt namelijk al snel te donker. Toch is het op een aantal slimme manieren toch mogelijk om zwart toe te voegen aan uw interieur!

Zwarte deuren

We zien het steeds vaker… zwarte staallook deuren! Staallook deuren zijn verkrijgbaar in hout of staal en natuurlijk in een mooie zwarte tint. Zwarte staallook deuren brengen op een subtiele manier de zwarte kleur in uw interieur. Heel stijlvol en strak! Maak de zwarte deur heel uniek door te kiezen voor een staallook schuifdeur of taatsdeur. Een taatsdeur heeft een scharnier in de boven- en onderzijde van de deur. Om die reden wordt deze in het plafond en de vloer gemonteerd. De deur kan dan zowel naar binnen als naar buiten draaien.

Zwarte accessoires

Wilt u graag zwarte accenten toevoegen aan uw interieur, maar bent u niet toe aan een drastische verandering? Plaats dan bijvoorbeeld een zwarte plantenbak in de woonkamer, hang een spiegel met zwarte omlijsting op of schaf een koffietafel aan waarvan het onderstel zwart is. Dit zijn subtiele mogelijkheden om zwarte accessoires in uw interieur te gebruiken.

Zwarte kasten

Kasten zijn vaak van hout en voegen qua uitstraling niet veel toe aan een interieur. Daar kunt u verandering in brengen. Kies bijvoorbeeld voor een op maat gemaakte boekenkast, tv-meubel of inloopkast. Er is veel mogelijk met betrekking tot afmetingen, materiaal en kleur. De kast wordt helemaal gemaakt aan de hand van uw wensen! Kies eens voor zwart in plaats van het veel gekozen wit. De zwarte kleur van de kast zorgt voor een strakke uitstraling. Zo wordt het een echte eyecatcher in uw huis.

Zwarte jaloezieën

Zwarte horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn niet alleen stijlvol en praktisch, ze houden ook ‘s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zo ook zwart. Zwarte horizontale jaloezieën hebben namelijk een tijdloze uitstraling. Hier heeft u dus nog jaren plezier van!

Strak & stijlvol interieur met behulp van Meijvogel Hout

Is uw interieur toe aan een update? Bent u op zoek naar advies? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op! Meijvogel Hout levert al het maatwerk voor uw interieur. Van kasten, vloeren en deuren tot raamdecoratie.

 

Bron: Homedeco.nl

Back To Top