Skip to content

Ontdek de renovatie mogelijkheden van uw IKEA kast en keuken.

Ikea kasten en keukens zijn bij velen geliefd. De prijs is goed maar de opties om deze te personaliseren naar uw wensen zijn beperkt. Vervanging van frontjes bij IKEA kasten is een populaire trend geworden. Velen kiezen ervoor om standaard frontjes te vervangen door materialen van hogere kwaliteit of een unieker ontwerp. Bij Meijvogel Hout bieden we u deze service zeker aan, maar wist u dat een geheel op maat gemaakte kast soms net zo voordelig kan zijn?

Kies voor een kast op maat

Investeren in een IKEA kast of keuken en deze laten personaliseren door het kopen van op maat gemaakte fronten van hogere kwaliteit is zeker een slimme optie. Toch kunnen deze kosten hoger uitvallen dan vooraf misschien gedacht en is een op maat gemaakte oplossing soms voordeliger.

Wij adviseren daarom altijd om de optie voor een kast op maat uit te zoeken en nodigen u graag uit in onze showroom. Samen kunnen we kijken welke opties er zijn en maken we een ontwerp om uw eigen ideeën te realiseren.

Maak een afspraak

IKEA kast- en keuken renovatie

Kiezen voor een renovatie van uw IKEA kast of keuken betekent een upgrade in stijl en exclusiviteit. Onze op maat gemaakte frontjes worden ontworpen passend bij uw interieur. Beschikbaar in diverse materialen en afwerkingen die de standaardopties van IKEA ver overstijgen. Of u nu een modern, minimalistisch design wenst of een klassieke uitstraling wilt, Meijvogel Hout realiseert alles wat u voor ogen heeft. Zo kunnen wij ook uw keukenblad vervangen.

Kasten

Upgrade uw IKEA kast

Vraag advies aan

Upgrade uw IKEA keuken

Vraag advies aan
Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });