skip to Main Content

Een échte uitdaging? Die bieden wij. Een hecht team? Dan ben je bij Meijvogel Hout aan het juiste adres. Een baan waarbij je direct aan de slag kunt? Ja, ook dat bieden wij. Omdat wij de afgelopen maanden zoveel mooie opdrachten hebben gekregen, zijn wij op zoek naar vakmensen om ons team uit te breiden. Dus ben of ken jij iemand waar deze functies op het lijf zijn geschreven, dan komen wij graag met elkaar in contact!

Onze openstaande vacatures

VLOERLEGGER

Als een klant in onze showroom een keuze heeft gemaakt voor een vloer, dan kom jij in beeld. Als vloerlegger bij Meijvogel Hout leg jij de vloer en repareert of onderhoudt deze indien nodig. Op basis van de tekeningen van de klant, bepaal jij de werkmethode die toegepast gaat worden bij deze klus. Jij gaat (ook samen met collega’s) naar de locatie, zorgt dat de ondervloer is geïnstalleerd, zodat hierna vakkundig de vloer gelegd kan worden. Ten slotte werk jij de vloer af met was, lak of olie. Na het leggen en afwerken van de vloer ben je niet bang om jouw kennis te delen met de klas en voorzie jij de klant van advies over de verzorging van de vloer.

Heb jij goed ruimtelijk inzicht, ben jij een harde werker en niet bang om jouw vakkundige advies te delen met de klant? Dan ben jij waar wij naar zoeken!

Sollicteer nu!

(KASTEN)MONTEUR

Als ervaren meubelmaker is geen één maatwerkkast te veel gevraagd voor Meijvogel Hout. Van inbouwkasten, inloopkasten tot schuine zolderkasten. Als (kasten)monteur bestaan jouw werkzaamheden uit het meedenken over kastontwerpen, monteren van maatwerkkasten op locatie, afwerken van kasten en het ondersteunen van jouw collega’s bij overige montages. Samenwerken kun jij als de beste en jij deelt dan ook graag jouw kennis en advies met jouw collega’s én (natuurlijk) de klant. Al met al, een zeer veelzijdige baan!

Ben jij zelfstandig, ga jij nauwkeurig te werk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Jouw toekomstige, nieuwe collega’s staan te popelen om jou in te werken!

Solliciteer nu!

Direct solliciteren

Stuur jouw cv en motivatie naar info@meijvogelhout.nl!

Wil je meer informatie over de vacatures? Dan kun je natuurlijk bellen naar onze showroom: 071-4074605. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van het Meijvogel Hout team!

Over Meijvogel Hout

Het familiebedrijf Meijvogel Hout is al meer dan 40 jaar gevestigd in het hart van Katwijk en levert maatwerk voor het interieur. In onze showroom geven wij onze klanten een impressie van de verschillende mogelijkheden binnen het interieur op het gebied van deuren, kasten, vloeren en raamdecoratie. Het assortiment is groot en daarom voorzien wij onze klanten graag van een passend advies. Ook beschikken wij onze eigen werkplaats waar wij de wensen van onze klanten realiteit laten worden. Mart Meijvogel sr. heeft jarenlange ervaring in het op maat maken van bijvoorbeeld radiatorombouwen, kozijnen of kleinmeubelen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Tot snel!

Back To Top