Skip to content
De zomer staat voor de ‘deur’!

Letterlijk en figuurlijk staat de zomer voor de deur. Door de (voor)deur stapt u uw huis binnen en tegelijkertijd is het ook het visitekaartje van uw woning. Daar wilt u dat deze past bij uw stijl en dat deze daarnaast ook de juiste beveiliging biedt zodat niet iedereen uw woning kan betreden. Daarom zetten wij de voordeuren (en alles wat daarbij komt kijken) in het aankomende zomerzonnetje.

Van buiten naar binnen

Bij Meijvogel Hout weten we hoe belangrijk de voordeur, balkondeur, terrasdeur en achterdeur is. Met deze buitendeuren stapt u uiteindelijk uw woning binnen. De voordeur is de eerste kennismaking met uw woning. Daarmee wilt u natuurlijk een goede indruk maken. Kies bijvoorbeeld voor een statement met uw voordeur door te kiezen voor een opvallend design in een aantrekkelijke kleur. Of u nu houdt van klassiek, modern of landelijk, voor iedere interieurstijl hebben wij deuren in onze collectie. Zo zit er altijd een deur bij waardoor u graag naar binnen wilt stappen.

Het juiste deurbeslag

Deurbeslag maakt of kraakt een design, binnen én buiten. Denk hierbij aan hang- en sluitwerk, maar bijvoorbeeld ook aan de brievenbus of huisnummer. Ook hiervoor zijn er diverse mogelijkheden om uit te kiezen. Op dit moment is een bronzen afwerking zeer populair. Of gaat uw voorkeur uit naar chroom? De opties zijn vrijwel eindeloos. Hierdoor is door u een voordeur naar wens samen te stellen.

Belang van inbraakbeveiliging

Het beveiligen van uw woning is zeer van belang. Een van de manier hoe ongewenste personen uw woning kunnen betreden is door de deur. Daarom is de juiste inbraakbeveiliging zeer belangrijk. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging zijn we gespecialiseerd in het beveiligen van woningen, bijvoorbeeld met veilig hang- en sluitwerk en cilinders. Over de passende inbraakbeveiliging voor uw huis adviseren wij u natuurlijk graag.

Deuren van Meijvogel Hout

Een keuze maken voor deuren in of rondom uw huis is sfeerbepalend. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat het nogal een uitdaging kan zijn om hierover een beslissing te maken. Gelukkig bent u voor buitendeuren en binnendeuren bij Meijvogel Hout aan het juiste adres. Maak een afspraak via 071-4074605 of info@meijvogelhout.nl en geniet snel van uw nieuwe (goed beveiligde) voordeur!

Back To Top