Skip to content

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf voor uw kasten op maat in Leiden? Dan bent u aan het juiste adres bij Meijvogel Hout. Onze deskundige medewerkers komen kosteloos bij u de kast(en) inmeten. Ook plaatsen wij de kasten op maat vakkundig in uw woning tegen een scherp tarief. Met kasten op maat uit Leiden van Meijvogel Hout haalt u kwaliteit in huis, die voor jarenlang woongenot garant staan.

Full service bedrijf

Voor raamdecoratie, deuren, kasten op maat en vloeren in Leiden komt u bij Meijvogel Hout. Bij ons bent u immers verzekerd van:

 • Een breed assortiment en full service;
 • Een groot aantal tevreden klanten;
 • Wij maken altijd een afspraak voor meting en prijsopgave;
 • Bij ons kunt u ook ten alle tijden maatwerk verwachten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor kasten op maat in Leiden? Of wilt u direct een afspraak maken voor het inmeten en een vrijblijvende prijsopgave? Dat kan! Neem contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 071 – 407 46 05.

Meijvogel Hout, ook het adres voor vloeren in Leiden

Naast dat wij kasten op maat aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor vloeren. In onze vloerenstudio voeren wij een volledig assortiment vloeren in Leiden. Vloeren van massief eiken parket tot laminaat.  Ook hebben wij duurzame pvc vloer in ons assortiment.

In onze showroom ziet u een ruim aantal mogelijkheden betreffende vloeren in Leiden. Wij geven u graag advies over de kleur en design. Het leggen van vloeren in Leiden en omstreken verzorgen onze deskundige vakmensen. En vergeet niet het afwerken van de vloeren in uw woning. Daarnaast bieden wij een breed scala plinten aan. Deze kunnen wij ook naar wens op maat maken, helemaal passend bij uw vloer (in Leiden) aanbrengen.

Direct afspraak maken voor inmeten?

Wilt u direct een afspraak maken voor het laten inmeten van vloeren voor in Leiden? Of wilt u een afspraak voor een prijsopgave van kasten op maat uit Leiden? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar ons assortiment? Deze vindt u op onze website of kom naar de showroom vol met o.a. kasten op maat en vloeren in Leiden!

DIRECT EEN OFFERTE OPVRAGEN

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 4.

  Trek iets positiefs aan, dat past altijd!

  – Quote

  Back To Top
  jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
  Meijvogel Hout
  Meijvogel Hout
  '; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });