Skip to content

Een televisie, open haard of soundbar mooi wegwerken in uw interieur? Met een Cinewall kan het allemaal! Bent u op zoek naar een Cinewall op maat? Dan bent u bij Meijvogel Hout aan het juiste adres! Het is dé perfecte oplossing om de televisie, open haard en muziekinstallatie mooi in het interieur te laten blenden.

Wat is een Cinewall?

Zoals de naam al doet vermoeden komt deze voort uit twee woorden: cinema en wall, oftewel bioscoop en muur. Met een Cinewall creëert u een bioscoop ervaring in huis, doordat de televisie als het ware in de muur is geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de focus niet op de televisie ligt maar juist op de rest van de ruimte. Naast dat de Cinewall ruimte biedt voor de televisie, bestaat de Cinewall meestal ook uit een ingebouwde haard én kast. De knusheid van de haard zorgt voor een gezellige sfeer terwijl de verborgen opbergruimte in de kast het huis netjes houdt. Er zijn verschillende opties om een Cinewall te ontwerpen die perfect past in uw huis.

Inbouwkast op maat als Cinewall

Met een inbouwkast op maat haalt u het effect van de Cinewall in huis. U kunt bij de inbouwkast zelf bepalen hoeveel kastjes er komen, hoe deze eruit te komen zien en waar deze worden geplaatst. Kiest u niet voor een open haard onder de televisie? Dan heeft u naast én onder de televisie de mogelijkheid om opbergruimte te creëren, met deuren of juist open. Zo kunt u uw spullen opbergen achter een deur, maar ook pronkstukken een plek geven als deze gezien mogen worden.

Cinewall van Meijvogel Hout

De Cinewall zien we steeds vaker terug, omdat de sfeer van de woonkamer centraal staat. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte in uw interieur is om op een andere manier te benutten. Wij voorzien u van advies over de mogelijkheden in uw woning. Ook kunnen wij in samenwerking met u direct aan de slag met een ontwerp voor uw Cinewall.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw Cinewall en/of inbouwkasten op maat? Of wilt u direct een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 071 – 407 46 05.

Back To Top