Skip to content

Zoekt u naar een professioneel bedrijf voor zonwering in Katwijk? Dan bent u bij Meijvogel Hout zeker aan het juiste adres. Meijvogel is al 40 jaar het adres voor zonwering, vloeren en deuren in Katwijk. Wij kiezen uitsluitend voor superieure kwaliteitsstoffen voor onze zonwering in Katwijk. Alles wordt uitvoerig getest op kleurechtheid en krimp. U heeft bij ons zelfs keuze uit meer dan 430 verschillende doeken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen voor de zonwering in Katwijk? Ons ervaren team kan u hierbij uitstekend begeleiden.

Voor vloeren, maatwerk en deuren in Katwijk komt u bij Meijvogel Hout. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Een breed assortiment en full service;
  • Een groot aantal tevreden klanten;
  • Wij maken altijd een afspraak voor meting en prijsopgave;
  • Bij ons kunt u ook ten alle tijden maatwerk verwachten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en assortiment voor zonwering in Katwijk? Of direct een afspraak maken voor het inmeten en een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan nu direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 071 – 407 46 05.

Ook kunt u langs komen in onze showroom. Deze vindt u aan de Burgersdijkstraat 10 te Katwijk.

Ook het adres voor deuren in Katwijk

Naast dat wij een breed assortiment hebben met zonwering, vindt u in onze showroom in Katwijk ook verscheidene deuren. Wij hebben dan ook een breed scala aan binnen- en buitendeuren in ons assortiment. Of uw voorkeur naar modern, klassiek of iets er tussen in uit gaat, bij ons vindt u voor elke stijl een geschikte deur met passend deurbeslag. Onze deuren in Katwijk zijn voornamelijk van de toonaangevende merken Austria, Skantrae en budgetmerk Signo.

Binnendeuren, balkondeuren, voordeuren en poortdeuren vindt u bij ons. Wij helpen u graag aan deuren voor in Katwijk, die bij uw persoonlijkheid passen. Daarnaast geven onze deuren u een veilig gevoel. Dit dankzij het feit dat wij voor elke deur een passende serie veiligheid beslag hebben.

Direct afspraak maken voor inmeten?

Wilt u direct een afspraak maken voor het laten inmeten van zonwering voor in Katwijk? Of wilt u een afspraak voor een prijsopgave van deuren voor in Katwijk? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar ons assortiment? Deze vindt u op onze website of kom naar de showroom vol met o.a. zonwering en deuren in Katwijk!

Verander muren in deuren.

– Loesje

Back To Top