Skip to content

Zijn de deuren in uw woning in Leiden toe aan verandering? En bent u op zoek naar een professioneel bedrijf? Zoek dan met stoppen: Meijvogel Hout is zeker uw adres voor deuren in Leiden en omstreken. Bij ons vindt u een breed scala aan binnen- en buiten deuren. In ons assortiment vindt u deuren voor elke stijl met bijpassend deurbeslag. Van modern, klassiek of er iets tussen in, bij Meijvogel Hout vindt u zeker de nieuwe deuren voor in Leiden. Deuren zijn namelijk een belangrijk onderdeel van ieder interieur. De collectie deuren van Meijvogel Hout bestaat uit verschillende binnendeuren. Van klassieke houten binnendeuren tot schuifdeuren en zelfs de zeer trendy staallook- en taatsdeuren.

Taatsdeuren op maat

Taatsdeuren zijn uniek. Ze draaien namelijk, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Door deze manier van montage, zijn de taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, maar ogen ze ook nog eens verfijnder en geven uw woning direct een luxe uitstraling. Meijvogel Hout levert taatsdeuren gemaakt van aluminium, maar ook hout. Aan de hand hiervan kunt u kiezen voor een mooie staallook, of juist een klassieke look door het gebruik van hout.

Staallook deuren

Wilt u uw huis een moderne look geven? Staallook deuren helpen hierbij. Nog steeds zijn stalen binnendeuren een uitzondering in het Nederlandse interieur. Houdt u van strak en modern? En zoekt u naar een staallook of industriële uitstraling? Dan hebben wij deuren, binnendeuren en schuifdeuren op maat passend bij de karakteristieke uitstraling van staaldeuren.

Breed assortiment Meijvogel Hout

Naast deuren, heeft Meijvogel Hout een breed scala aan vloeren, raamdecoratie en kasten. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een breed assortiment en full service;
  • Een groot aantal tevreden klanten;
  • Wij maken altijd een afspraak voor meting en prijsopgave;
  • Bij ons kunt u ook ten alle tijden maatwerk verwachten.

Benieuwd naar alle opties voor deuren in regio Leiden?

Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij direct een afspraak inplannen voor het inmeten en een prijsopgave.

Verander muren in deuren.

– Loesje

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });