Skip to content

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf met een ruime collectie aan houten vloeren in de Bollenstreek? Dan bent u bij Meijvogel Hout aan het juiste adres! Wij hebben vloeren van massief eiken parket tot laminaat. In onze winkel is een gedeelte ingericht als vloerenstudio waar u het volledige assortiment aan vloeren vindt, waaronder ook een duurzame pvc vloer. Bij Meijvogel Hout zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos om dé perfecte houten vloer voor u en uw woning te vinden.

Houten vloer: dé sfeermaker in huis

Een vloer bepaalt een groot deel van de sfeer. De houten vloer wordt als het ware de basis van het interieur. Daarom helpt Meijvogel Hout u graag met het selecteren van de perfecte houten vloer voor uw huis. Wij begeleiden u van het eerste advies tot de uiteindelijke afwerking van de houten vloer. Meijvogel Hout gaat vakkundig te werk en levert uw droomvloer van topkwaliteit. Bij het selecteren van uw perfecte houten vloer zijn de stijl, kleur, dikte en breedte van groot belang. Hierover adviseert Meijvogel Hout u natuurlijk graag.

Een houten vloer met karakter

Iedere houtsoort heeft een andere structuur. Iets wat iedere houten vloer écht uniek maakt. Hout is een natuurproduct en ‘leeft’ als het ware. Door temperatuur- en vochtigheidsverschillen beweegt het hout mee. Hierdoor krijgt de houten vloer steeds meer karakter en wordt deze nog mooier!

Houten vloeren in de Bollenstreek van Meijvogel Hout

Als u kiest voor een houten vloer van Meijvogel Hout bent u verzekerd van:

  • Een breed assortiment en full service;
  • Een groot aantal tevreden klanten;
  • Wij maken altijd een afspraak voor meting en prijsopgave;
  • Bij ons kunt u ook ten alle tijden maatwerk verwachten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor houten vloeren in de Bollenstreek? Of wilt u direct een afspraak maken voor het inmeten en een prijsopgave? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 071 – 407 46 05.

ONZE COLLECTIE OP MAAT

Verander muren in deuren.

– Loesje

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });